Reacties van gasten

In ons gastenboek en via e-mail laten onze gasten regelmatig weten hoe ze hun verblijf in onze bungalow hebben ervaren.
Hieronder een greep uit de reacties:

"Ik wil jullie graag bedanken voor het geweldige weekend wat wij in jullie huisje hebben gehad. Het huisje zag er super uit en met z'n 6en hadden we voldoende ruimte. Het schansspringen was een hele mooie ervaring, heel indrukwekkend en gezellig om mee te maken. Wel was het erg koud, maar goed ingepakt was het goed te doen. Verder hebben een aantal van ons heerlijk geskied in Willingen, we hebben veel gewandeld en de Christine leisteengrotten bezocht." 

"Nogmaals erg bedankt dat we in jullie huisje konden verblijven. Het was super! Mooie omgeving (vast ook in de zomer maar zeker in de winter), skipiste lekker op loopafstand en voor de kids perfect."

Zo, de vakantie zit er weer op. We hebben, net zoals vorig jaar, weer genoten in jullie huisje. Wel hebben we wat minder sneeuw gehad maar dit mocht de pret niet drukken. We hebben de eerste 2 dagen kunnen skiën in Willingen en de laatste 2 dagen op de Emmet piste. Kortom een fijne tijd gehad in jullie huisje. Nogmaals hartstikke bedankt voor de fijne vakantie in jullie huisje.

"Na een paar heerlijke dagen in het Sauerland vertoeft te hebben, zijn we weer thuis. We hebben het enorm naar onze zin gehad, jullie staan onder onze favorieten. Wie weet tot een volgende keer!!! Nogmaals bedankt, het was top!!!!"

"Wij hebben een super week gehad in jullie huisje, het was echt geweldig. Alles was zo netjes en goed verzorgd in het huisje, echt super. We hebben een gave week gehad met heel veel sneeuw en zitten te denken om volgend jaar weer te gaan. In ieder geval bedankt dat we van jullie huisje gebruik hebben mogen maken."

"We zijn alweer een paar dagen thuis en nu alles een beetje op orde is wil ik jullie graag even mailen om te laten weten dat we het fantastisch hebben gehad in jullie bungalow. Het was ècht vakantie en wat een heerlijke plek! Het huis zelf is lekker om te zijn en steeds thuis te komen. Fijne ruime kamers en heerlijke bedden, geweldige keuken, badkamer, enz.
En de omgeving is zo mooi! We hebben ons suf gewandeld en heel veel dingen gedaan en gezien in de omgeving. En dat het maar een paar uur rijden is was helemaal geweldig. We komen heel graag nog eens terug."


"Wij hebben erg genoten van de prachtige omgeving in Willingen-Usseln. Lekker wandelen in de natuur waar de bloemen momenteel volop in bloei staan. En de weilanden gezellig gevuld met koeien. Het huisje is mooi en voorzien van allerlei luxe wat vakantie ook echt vakantie maakt."

"
We willen jullie even laten weten dat we een top-vakantie in jullie huisje hebben gehad! Prima in orde allemaal, jullie huisje is helemaal OK! Verder natuurlijk een geweldige omgeving met ontzettend veel te doen, en wie weet: voor herhaling vatbaar. Hartstikke bedankt!"

"Voor de wandelaars en fietsers is dit het absolute walhalla. Mooie routes, geweldige vergezichten. Schitterende omgeving om je helemaal uit te leven. Na een dagje is het dan een verademing om 'thuis' in jullie huisje te komen en 's avonds nog wat te chillen, badmintonnen, TV te kijken of gewoon te bbq-en en te relaxen. Bedankt!"


"Onze week zit er bijna op terwijl ik dit schrijf. We hebben een hele leuke, actieve vakantie gehad. We hebben met de kinderen zo'n beetje alles gedaan wat je hier in deze prachtige omgeving allemaal kunt doen. En dan 'thuiskomen' in jullie mooie, van alle gemakken voorziene huisje. Geweldig!"

"We zijn inmiddels terug van de week vakantie in jullie huisje. We hadden nog in het gastenboekje willen schrijven, maar dat zijn we vergeten. Daarom even via de mail onze reactie. We hebben het heel fijn gehad. (Bijna) de hele week mooi weer. We hebben elke dag een aangegeven wandeling gemaakt rond Usseln en Rattlar. De omgeving is echt prachtig. We hebben zelfs bosbessen en frambozen geplukt. Jullie hebben het huisje leuk en gezellig opgeknapt."

"
We zijn net terug uit Willingen. We hebben het hele weekend sneeuw gehad en er lagen al bergen dus het was mooie sneeuw om te skiën. Het huisje was keurig, als we nog een keer die kant op gaan dan willen we het erg graag nog eens huren."

"Wij hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtig gerestaureerde huisje in deze schitterende omgeving! Wij hebben heel veel gewandeld en genoten van de natuur. Op het park was het heerlijk rustig en dat was net wat we nodig hadden! Bedankt en wie weet tot een volgende keer.


(om privacyredenen vermelden wij geen namen)